PUBLICITAT

La Massana

La Massana contracta a onze persones aturades per la crisi

L’objectiu és reforçar la plantilla encarregada de la via pública

Per El Periòdic

Les cònsols de la Massana amb un dels treballadors contractats.
Les cònsols de la Massana amb un dels treballadors contractats. | COMÚ DE LA MASSANA

El Comú de la Massana va aprovar en l’última sessió de comú ampliar el programa de contractació de personal temporal amb la voluntat de reforçar les ajudes destinades a pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus. Ahir, la cònsol major, Olga Molné, va informar que, malgrat que el concurs era per a nou personal, finalment, es va decidir agafar-ne a 11 i totes elles ja s’han incorporat al seu nou lloc de feina. 

Tal com va explicar la cònsol menor i presidenta de Via Pública, Parcs i Jardins, Eva Sansa, l’únic requisit per accedir a l’ocupació era haver patit un acomiadament amb motiu de la pandèmia. «Es tracta d’un projecte social que servirà per donar un millor servei a la parròquia, ja que ampliarem l’equip fix en una època en què hi ha moltes tasques de desbrossament, neteja d’embornals o restauració dels senyals de fusta». A més, s’ha destinat una persona fixa al parc del Prat Gran, un dels espais més concorreguts, per desinfectar la zona de jocs i els serveis públics. 

Així mateix, el comú negociarà amb els quarts de la parròquia a l’hora de programar els treballs de neteja i embelliment dels pobles. «Aquest estiu, al comptar amb una plantilla més àmplia, podrem incidir en ela millora de la via pública», va considerar Sansa. 
Dues de les persones contractades al mateix Prat Gran van agrair la tasca del comú i van assegurar que «prefereixo haver aconseguit aquesta feina que rebre ajudes socials». 

D’altra banda, Molné també va anunciar que des de principis d’any el Departament de Socials de la corporació ha rebut 32 sol·licituds que corresponen a diverses famílies que volen dur els seus fills a activitats d’estiu per no poden fer-se càrrec de les despeses. D’aquestes 32, set eren infants de tres famílies diferents que van acudir al servei per primera vegada. La cònsol va celebrar que totes complien els requisits i s’havien concedit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT