PUBLICITAT

El PS pregunta per l’hora de tancament de l’oci nocturn

Els socialdemòcrates asseguren que hi ha aldarulls a l’hora de tancar

Per El Periòdic

El consellers general del PS, Jordi Font i Susanna Vela.
El consellers general del PS, Jordi Font i Susanna Vela. | Consell General / Eduard Comellas

El conseller general del Grup Parlamentari socialdemòcrata Jordi Font va presentar una bateria de preguntes escrites a Govern al voltant de la decisió de mantenir la 1 de la matinada com a hora de tancament dels locals d’oci nocturns.

«Molts d’aquests locals ja havien organitzat la seva plantilla de treballadors i treballadores dins la franja horària de 01:00 a 03.00 hores», va assegurar Font, que també va explicar que «a més, a partir de l’hora de tancament actual, molts clients es dirigeixen altres espais privats, com cases particulars, per continuar les respectives trobades grupals, i això està suposant aldarulls pels veïns d’aquestes festes privades». 

I és que, segons va recordar el PS, hi va haver un canvi de criteri, ja que inicialment, entre l’1 i el 9 de juny, sí es va permetre obrir fins a les 3 de la matinada. Per aquest motiu, els socialdemòcrates demanaran a l’Executiu si tenen previst fer una actualització d’aquesta norma i permetre una obertura més àmplia de cara les setmanes vinents o a l’agost.

D’altra banda, també preguntaran al Govern «si té constància dels aldarulls que estan succeint a partir de les 01.00 hores quan els clients estan sent obligats a marxar dels locals» així com «que alguns dels clients es dirigeixen a la Seu d’Urgell a partir de les 01.00 hores, ja que en aquella localitat l’horari de tancament és un altre». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT