PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bartumeu Gabriel es mostra «satisfet» pel canvi a la L1

El president espera que els canvis es puguin introduir abans del setembre

Per Lídia López

Gent accedint a un bus de la L1, en una imatge d’arxiu.
Gent accedint a un bus de la L1, en una imatge d’arxiu. | Maricel Blanch

L’anunci sobre la voluntat del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa de modificar el recorregut de la línia L1, entre Sant Julià i Escaldes, es va rebre positivament per part de l’empresa concessionària del servei, Autocars Nadal. Així ho va assegurar el seu president, Bartumeu Gabriel, que va considerar que amb el canvi «s’oferirà un millor servei».

Segons Bartumeu, actualment hi ha un volum d’usuaris que es desplacen expressament fins al carrer Prat de la Creu per fer ús del transport, que tindrien més facilitats si aquest recupera el seu antic trajecte. «Si la línia torna a passar per les avingudes Meritxell i Príncep Benlloch, es combinarà millor amb la Línia Exprés, que passa per la carretera de l’Obac», va posar en relleu Gabriel.

Així mateix, el president de la concessionària també va recordar que abans no es pugui implementar el canvi, s’haurà de dur a terme l’estudi pertinent que estableixi quina freqüència haurà de tenir així com les parades necessitarà el nou recorregut. En aquest sentit, va assegurar que les tasques s’hauran de coordinar amb les obres previstes al centre. D’aquesta manera, si bé encara no hi ha cap calendari establert, Gabriel va apuntar que «el més ideal seria començar abans de setembre, per tenir temps de fer les proves abans que els estudiants tornin a classe». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT