PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El debat d’orientació política se celebrarà al setembre

Des d’avui serà pública la informació econòmica de la legislatura actual

Per El Periòdic

Imatge de la reunió.
Imatge de la reunió. | Consell General

La Junta de Presidents, celebrada ahir a la tarda a l’edifici del Consell General, va acordar que el debat sobre l’orientació política de Govern se celebrarà el mes de setembre, concretament, del 16 al 18 de setembre.

En el decurs de la reunió, també es va acordar publicar a la pàgina web del Consell General la informació econòmica corresponent a la legislatura actual, compresa del maig al desembre del 2019 i el primer semestre del 2020, avui mateix.

Paral·lelament, també es va determinar designar competent a la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura Joventut i Esports per a conèixer la Proposició de llei de modificació de la Llei 9/2016, del 28 de juny, de creació de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra. Igualment, amb la Comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient per a tractar el Projecte de llei del Codi de la circulació. I per últim, si bé està pendent d’admissió a tràmit, la Comissió Legislativa d’Economia per conèixer el Projecte de llei de modificació de la Llei 35/2014, del 27 de novembre, de serveis de confiança electrònica. 

La pròxima Junta serà el 9 de setembre a les 16.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT