PUBLICITAT

Àmplia oferta d’activitats d’estiu per a tots els públics

La programació té en compte en tot moment les mesures sanitàries

Per El Periòdic

La presentació de ‘A ritme d’estiu’.
La presentació de ‘A ritme d’estiu’. | El Periòdic

El comú de Sant Julià de Lòria va presentar ahir la proposta ‘A Ritme d’Estiu’, un programa que inclou tot un seguit d’activitats esportives, turístiques i culturals per tal d’oferir un estiu dinàmic després del confinament als ciutadans de la parròquia. Malgrat que les activitats se celebraran entre aquest mes i el vinent, la corporació encara està acabant de tancar les propostes per a l’agost. 


La cònsol menor, Mireia Codina, va declarar que enguany «tenim una àmplia oferta per a tots els públics i edats», on s’ha tingut en compte en tot moment «les mesures sanitàries», per la qual cosa s’ha tingut especial cura en limitar els aforaments, garantir la distància entre persones, desinfectar els espais corresponents, mantenir una correcta higiene de les mans i habilitar un servei de cita prèvia per a totes les propostes. A més, s’ha multiplicat l’oferta a l’aire lliure i s’han diversificat els espais. L’ús de la mascareta no serà obligatori, va explicar Codina, però serà «molt recomanable i posarem molt èmfasi».


En matèria de joventut i de gent gran, la cap del departament de Serveis Socials i Participació Ciutadana, Montse Cobo, va comentar que les primeres activitats tindran lloc el 13 i 17 de juliol, ja que s’han dissenyat dues sortides a Aixirivall i a Nagol «per recuperar la neteja dels camins». Hi podran participar aquells joves d’entre 10 i 16 anys i comptaran amb l’ajuda d’Andorra Sostenible. Segons Cobo, la neteja d’aquests espais es tracta d’una «inquietud de la ciutadania». Els interessats hauran de demanar cita prèvia trucant al departament de Serveis Socials i el punt de sortida per als dos dies serà la plaça Laurèdia a les 10 hores. Així mateix, el dia 16 se celebrarà un taller de grafit a la plaça Sant Roc, de les 10 a les 12 hores, que es clourà amb una sessió pràctica al mur que s’ha habilitat al Prat Gran.

PUBLICITAT
PUBLICITAT