PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Ordino es troba en una situació complicada

L’equip va haver de jugar l’últim matx amb només nou futbolistes

Per Vicente Pallarés

Partit de l’FC Ordino contra el Lusitans a la Borda Mateu.
Partit de l’FC Ordino contra el Lusitans a la Borda Mateu. | TONY LARA

L’FC Ordino es va presentar al primer partit de la represa de la Lliga Multisegur Assegurances amb només nou jugadors, una situació que reflexa a la perfecció la dolenta situació del club ordinenc. L’expilot de motos Rubén Xaus, qui vicepresideix la nova junta del club, va declarar a EL PERIÒDIC que «hi havia 11 jugadors disponibles, però dos d’ells van tenir problemes personals d’última hora i no van poder assistir».
Malgrat això, el nombre de futbolistes a punt pel partit davant la UE Engordany (derrota per 3-1) continua resultant sospitós, encara que Xaus no ho creu així: «No és estrany. És molt complicat fer canvis enmig d’una temporada i amb la Covid-19», va manifestar en referència a l’arribada dels nous gestors de l’entitat, que segons el vicepresident, «estem aquí per sanejar el club i fer les coses bé». A més, va afegir que «pel pròxim partit ja hi haurà 13 o 14 jugadors disponibles», el que permetrà l’FC Ordino competir en condicions contra la UE Sant Julià. Xaus no va voler fer declaracions sobre per què no van agafar jugadors de les categories inferiors del club per completar la convocatòria contra l’Engordany: «No va ser possible, sinó ho hauríem fet».

 

Cal recordar, que la situació institucional del club no passa pel seu millor moment, malgrat el canvi de junta directiva, ja que el passat mes d’abril els jugadors es queixaven de ser un dels últims equips en iniciar converses entre planter i directius després de denunciar l’AFA els impagaments del sou dels futbolistes. El capità de l’equip, Sebas Bertran, va declarar en aquell moment que «quan preguntaven no hi havia resposta». A finals de juny, els jugadors continuaven en la mateixa situació. D’altra banda, alguns d’ells també van mostrar el seu desacord amb les condicions de l’hotel on van passar el confinament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT