PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tyson Pérez defensarà la tricolor durant tres temporades més

El jugador dominicà signa la renovació del seu contracte amb el club del Principat fins al 2023

Per El Periòdic

Tyson Pérez encistella contra el Movistar Estudiantes.
Tyson Pérez encistella contra el Movistar Estudiantes. | ACB Media

Tyson Pérez va renovar ahir el seu contracte amb el MoraBanc. Després de complir la seva primera temporada com a tricolor, el jugador va voler continuar lligat al club almenys fins al 2023. El director esportiu de l’entitat, Francesc Solana, va afirmar que «Tyson ha fet un salt molt important aquesta temporada i estem convençuts que la seva progressió es mantindrà en les properes, per això signem aquesta renovació» i va afegir que l’aler pivot «també sent que està al lloc correcte per seguir millorant».  I és que Tyson Pérez ha sigut un jugador molt important en el seu primer any.  Cal recordar que va aconseguir el segon lloc, per darrere de Clevin Hannah, en el premi al jugador més solvent de la temporada, entregat pel patrocinador principal del club i escollit pels aficionats.
D’altra banda, el jugador va afirmar, a través de les seves xarxes socials que es troba molt a gust a Andorra i que nota l’afecte de l’afició local: «Agraeixo la confiança i el fet de sentir-me com a casa i a tots els aficionats, el suport que em donen dia a dia». A més, des dels comptes oficials del club, també va fer declaracions: «Estic molt content de renovar per tres temporades més amb el MoraBanc», i va aprofitar per agrair el suport de l’afició, que sap que és un home important.


Estadístiques

 

Pérez ha jugat 32 partits aquesta temporada entre Lliga Endesa i Eurocup, aconseguint unes estadístiques més que notables, entre les quals destaca la suma de 203 punts, mitjançant un total de 6,3 per partit. El jugador ha gaudit de quasi el 50% dels minuts totals que ha disputat l’equip, jugant en competició europea una mitjana superior de minuts al campionat domèstic. Durant la fase final a València, va acabar d’assolir-se com a peça important en l’esquema d’Ibon Navarro a causa de les nombroses baixes, jugant un total de 92 minuts i aconseguint encistellar 29 punts. A més, en el total de la lliga ACB, comptant la fase regular i la fase final, ha aconseguit un 7,4 de valoració.

 

Equip

 

D’aquesta manera, el planter de la campanya 2020/21 comença a agafar forma després de conèixer les baixes de Musli, Todorovic i Walker. Sembla que altres jugadors importants com Nacho Llovet, Clevin Hannah o Jelínek també continuaran defensant la samarreta tricolor. Tots ells tenen contracte en vigor. Moussa Diagne, qui també continua oficialment lligat al club, podria buscar una sortida, tot i que és el jugador franquícia de l’equip i la seva clàusula és de més de 100.000 euros. Tanmateix, Tunde, la nova incorporació per la fase final que va sorprendre a tots amb les seves primeres actuacions en l’ACB, podria suposar també un reforç important per la pròxima temporada, però des del club encara no hi ha una resposta ferm al respecte. Malgrat això, Solana ja va manifestar la setmana passada que «la seva intenció és que un gran nombre de jugadors es quedin almenys un any més».
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT