PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Debat a la Cimera per trobar solucions per la Covid-19

Els coordinadors nacionals i els responsables de cooperació es reuneixen

Per El Periòdic

Reunió de coordinadors nacionals i de responsables de cooperació.
Reunió de coordinadors nacionals i de responsables de cooperació. | Segib.

La Secretaria Pro Tempore (SPT) i la Secretaria General Iberoamericana (Segib) continuen amb l’agenda prevista, en el marc de la 27a Cimera Iberoamericana amb la celebració de la tercera reunió de coordinadors nacionals i de responsables de cooperació. Allà, els 22 representants dels països que conformen la Conferència Iberoamericana validaran el calendari d’activitats per al segon semestre d’aquest any. Les dues jornades previstes són els dies 6 i 7 de juliol en els quals els participants debatran solucions associatives pel que fa a la crisi sanitària i econòmica provocada per la Covid-19.

A més, la reunió també servirà per als coordinadors nacionals i als responsables de cooperació per reforçar i progressar en la seva tasca i fomentar les sinergies. I és que, la identificació de prioritats estratègiques per tal de crear una planificació conjunta, promoure serveis comuns i establir una comunicació unitària són tres principis fonamentals per a aquests grups de treball.

El coordinador nacional d’Andorra, Jaume Gaytán; la responsable de cooperació, Gemma Cano, conjuntament amb la secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, seran els encarregats d’encetar la ronda de diàlegs. Les conclusions es tindran en consideració durant la Cimera.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT