PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Troben un revòlver dins d’una paperera de davant de l’hospital

La Policia confirma que l’arma és vella i que el propietari la va llençar per desfer-se d’ella

Per Victoria Gómez Pérez, Irene Mas Fàbrega

El moment en què la Policia va retirar el revòlver de la paperera.
El moment en què la Policia va retirar el revòlver de la paperera. | EL PERIÒDIC

La Policia va concloure, després d’un primer anàlisi, que la pistola que es va trobar ahir al matí dins d’una paperera de l’avinguda Fiter i Rossell, just al costat de l’ascensor que puja a la terrassa de l’hopital, era un revòlver real d’aire comprimit que estava en mal estat i que no es podia utilitzar. En aquest sentit, fonts del cos van confirmar a EL PERIÒDIC que no se seguirà investigant el cas ni hi haurà conseqüències per al seu propietari, ja que consideren que «simplement el revòlver, que és de perdigons i que no és molt perillos, no es podia fer servir i probablement el propietari se’n va desfer llençant-lo a les escombraries». 

Els fets van ocórrer a les 10.00 hores i la pistola la van trobar membres del servei de neteja del Comú d’Escaldes-Engordany que estaven fent la ruta habitual. Immediatament, van avisar als agents de circulació i aquests a la Policia que va muntar un petit dispositiu als voltants. A més, el cos d’ordre es va endur una bossa blanca que era dins del mateix cubell d’escombraries, el contingut de la qual no va transcendir.

 

Paquets sospitosos

Aquesta situació va recordar a algunes altres falses alarmes que s’han produït al país, però que en el seu moment van generar una forta expectació. Així, destaca el cas del 30 de març de 2016 en què es va trobar un paquet sospitós sobre un banc a la part del darrera de la seu central de les oficines que aleshores eren de BPA. Un grup d’intervenció dels Tedax es va traslladar fins a la zona i va tallar els carrers del Fener i Sant Antoni durant prop d’una hora i mitja. Segons va informar posteriorment la Policia, el paquet contenia documentació diversa i no representava cap perill.

Només quatre dies abans d’aquests fets els Tedax van haver d’intervenir per un fardo sospitós que es va trobar en l’edifici que acull la seu del partit SDP, a l’Antic Carrer Major d’Andorra la Vella i que, finalment, també va quedar en un ensurt. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT