PUBLICITAT

El ‘Total Handball Camp’ torna al Pas de la Casa

Hi participen 93 nens i nenes de les categories d’infantil, cadet i juvenil

Per El Periòdic

Un grup de nens el primer dia de Campus.
Un grup de nens el primer dia de Campus. | FAH

Per quart any consecutiu, el Pas de la Casa acull el campus de tecnificació Total Handball Camp. Hi participen 93 nens i nenes de diverses categories de base -infantil, cadet i juvenil-, entre els quals hi ha quatre jugadors andorrans com Margot Oliva, que debuta amb el Toulouse Feminin Handball.


El campus d’estiu també compta amb la presència d’entrenadors de primer nivell com Carlos Viver, seleccionador de les «Guerreras» i subcampió del món 2020; Toni Gerona, entrenador del Chartres de Lidl Starleague francesa i nou seleccionador de Sèrbia; Lorenzo Rueda, entrenador del Sant Martí Adrianenc de Divisió d’Honor Plata espanyola; Fernando Barbeito, segon entrenador del Barça d’handbol i Fernando Latorre, tècnic del BM Benidorm de lliga Asobal. Dins l’equip  tècnic també hi ha Pol Soto, lateral de la selecció andorrana i actual jugador de la Salle Bonanova i un grup de preparadors físics i fisioterapeutes. 


El campus de tecnificació, que va començar el dimarts i acabarà demà. Combina l’handbol amb activitats lúdiques. Els entrenaments potencien la tècnica i la tàctica dels aprenents i les activitats de lleure es desenvolupen amb la intenció de donar a conèixer l’aspecte més natural del país a banda de generar cohesió de grup. També es treballa en la prevenció de lesions i els embenaments funcionals, i en la transmissió de valors com l’esforç, el respecte, el treball en equip, la humilitat i l’ambició «com a eix vertebrador». 


A banda d’això, la Federació Andorrana d’Handbol (FAH) té la intenció de treballar amb l’entitat organitzadora del Total Handball Camp per atraure noves jugadores i per fomentar la pràctica de l’handbol femení al Principat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT