PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc i Montmantell signen una nova aliança

L’empresa serà l’encarregada del transport pels desplaçaments del club

Per Vicente Pallarés

Pili Buscall i Gorka Aixàs en l’acte de la signatura del conveni.
Pili Buscall i Gorka Aixàs en l’acte de la signatura del conveni. | BCA

El MoraBanc i el Grup Montmantell van signar ahir un conveni de col·laboració pel que l’empresa es fa càrrec de tots els desplaçaments dels 20 equips del club per les pròximes cinc temporades. La directora de Montmantell, Pili Buscall, va recalcar que «es tracta d’una inversió molt important, per això és un contracte llarg i una aposta de futur». «El nostre grup empresarial sempre dona suport a l’esport del país. Intentem que els nostres esportistes arribin a les competicions en les millors condicions possibles tot i la complicació de la nostra ubicació geogràfica. Les tres hores fins a Andorra després de baixar de l’avió han de ser un lloc de descans i relaxació», va afegir Buscall. 


Per la seva banda, el president del club de bàsquet, Gorka Aixàs, va manifestar la seva satisfacció amb l’acord: «Volem viatjar en les millors condicions possibles i Montmantell ens ho permet. Guanyarem qualitat en els viatges per arribar descansats i de la millor manera als partits». I és que el model d’autobús Irizar I8, similar als que s’utilitzen en proves ciclistes com al Tour o La Vuelta, és un vehicle adaptat a les necessitats del club. «Vam escoltar les necessitats del club, com l’espai, l’alçada o la lluminositat, i les vam combinar amb el que ofereix el mercat. Serà l’únic equip de la Lliga Endesa amb un vehicle amb aquestes condicions. Respecta molt la discreció, ja que es veu des de dins però no des de fora. Hi ha més espai entre seients i una zona de taules pel treball dels tècnics. A més, compta amb bany, cafetera i nevera», va afirmar la directora de Montmantell.


Aixàs va aprofitar per recordar la lleialtat dels patrocinadors: «Ens permeten tancar aquest exercici sense pèrdues. Tothom ha mantingut els seus compromisos. Som una marca representativa d’Andorra».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT