PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marín i Estevez tornen a gaudir de l’‘snow’ a França

Els surfistes de neu reprenen els entrenaments

Per El Periòdic

Marín i Estevez en els entrenaments a Les Deux Alpes.
Marín i Estevez en els entrenaments a Les Deux Alpes. | FAE

Els surfistes de neu, Lluís Marín i Maeva Estevez, han tornat als entrenaments a la neu aquesta setmana a l’estació de Les Deux Alpes (França). L’activitat a la neu dels dos esportistes, que pertanyen a la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), va començar dilluns i s’allargarà fins dijous, encara que Marín continuarà la setmana que ve, ja en solitari i també de dilluns a dijous.  Segons va comunicar la FAE, «aquestes estades formen part del procés d’entrenaments de pretemporada, després de mesos de preparació física tant a casa amb motiu de la crisi sanitària, com després les setmanes següents ja dins del procés habitual d’obertura».
Marín  va deixar clar que l’objectiu es començar amb tranquil·litat i progressar pels Jocs Olímpics: «La tornada l’estic fent gradualment. Estem anant tranquils, no estem en circuit ni res, així que anirem a poc a poc. Ara mateix no tenim un circuit amb condicions per provar, però estic molt content d’estar a la neu entrenant després de quasi set mesos. Ara, amb ganes de tornar al nivell que tenia l’any passat abans de tots els cops que vaig rebre, i pensant en els Jocs d’aquí a dos anys. Aquesta és una pretemporada important per tornar a agafar confiança i arribar als Jocs amb molta confiança. El nivell l’he tingut moltes vegades, però el que m’ha jugat males passades ha sigut el cap. Ara he de fer front a les coses d’una manera diferent, treballar amb aquesta pressió que em fico jo mateix en aquestes situacions».


Per la seva part, Estevez ja té clar el seu calendari personal de preparació dels pròxims sis mesos: «L’objectiu d’aquest estatge és tornar a agafar el ritme, tornar a estar a la neu i tenir-ne contacte, reprendre sensacions. Es tracta de fer molt treball de base. També estem aprofitant per fer tests de material de cara a la pròxima temporada. De moment faré només aquesta estada, després treball en estiu amb la preparació física, continuant amb el càrdio que he fet aquesta primavera, i també fent més musculació, i a partir de setembre ja treballarem més tècnica, de cara a les curses del novembre».
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT