PUBLICITAT

Andorra la Vella

Es manté l’estat greu de les dues persones afectades a l’incendi

La Policia apunta al dormitori com a possible punt d’origen del foc

Per El Periòdic

Façana del pis incendiat.
Façana del pis incendiat. | El Periòdic

Les dues persones que van resultar greument ferides per l’incendi declarat la matinada de dilluns a Andorra la Vella continuen ingressades amb un estat de gravetat però que s’ha estabilitzat les darreres hores. D’una banda, l’home, d’uns 70 anys, es manté ingressat a l’UCI de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell a causa de l’intoxicació de fum pel foc, però de forma estable.  Per la seva banda, la dona, d’uns 40 anys, es troba en estat menys greu, hospitalitzada a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on rep tractament per les cremades provocades per l’incendi.

L’hipòtesi apunta al dormitori 

Mentrestant, el Cos de Policia segueix investigant les causes que podrien haver provocat l’incendi. Les observacions que va fer el cos al mateix lloc dels fets donaven a entendre que les flames es van produir a un dels dormitoris de l’habitatge, ubicat al carrer Pompeu Fabra de la capital. Concretament, el punt d’ignició hauria estat el matalàs. Però aquesta hipòtesi no es podrà donar per bona fins que els agents destinats puguin parlar i prendre declaració amb els dos afectats, que es trobaven al pis en el moment de l’accident. Això serà, previsiblement, una vegada rebin l’alta. 

De fet, el Cos de Bombers ja va declarar l’endemà de l’incendi que les situacions observades apuntaven que l’origen de l’incendi hauria estat accidental.

PUBLICITAT
PUBLICITAT