PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres jugadors acaben la cessió amb l’FC Andorra

Torres, Pinga i García tornaran als clubs dels quals són propietat

Per Vicente Pallarés

El jugador Jilmar Torres en un partit amb l’FC Andorra.
El jugador Jilmar Torres en un partit amb l’FC Andorra. | FCA

Els jugadors Jilmar Torres, Aimery Pinga i Andrés García han finalitzat la seva etapa en el club tricolor. Així ho va anunciar ahir l’entitat del Prada de Moles que, arribat el 30 de juny, ja sabia que els jugadors cedits tornarien als clubs que els tenen en propietat, que, en aquest cas, són tres equips de superior categoria.
 Jilmar Torres, amb contracte amb el CD Lugo, tornarà al club gallec per competir en Segona divisió. El lateral esquerre de 26 anys ha jugat el 83% del total dels minuts disputats, segons dades de Transfermarkt, disputant 26 partits, 24 d’ells com a titular. Per la seva part, Aimery Pinga serà de nou jugador de l’FC Sion de la lliga suïssa. El davanter helvètic no ha gaudit de tants minuts com Torres, però va tenir les seves oportunitats en lliga i en un partit de Copa del Rei contra el CE Andratx mallorquí.  Per últim, Andrés García, arribat al Principat en el mercat hivernal, reprendrà la seva aventura en un dels equips que va arribar a les semifinals de la Copa del Rei la passada temporada contra la Reial Societat, el CD Mirandés. El migcampista tornarà al conjunt castellà després de disputar sis partits amb la samarreta tricolor, cinc d’ells com a titular.


«L’FC Andorra vol agrair als futbolistes el seu treball i compromís al llarg de la temporada, així com desitjar-los molta sort en el futur», va comunicar ahir el conjunt del Principat. Nacho Castro perd tres jugadors importants, però el club ja va subratllar que el nou projecte serà ambiciós quan va anunciar les renovacions de Miguel Bañuz i de Rai Marchán. Aquests eren els tres jugadors cedits del planter en la temporada 19/20, a més d’Àlex Pachón, que ja va sortir el passat mes de gener al Girona, després de només mitja campanya al Principat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT