PUBLICITAT

La FAB denuncia actes vandàlics a les pistes de 3x3 d’Escaldes

La nit de Sant Joan un grup de persones va espatllar el terra amb petards

Per El Periòdic

Estat del terra de les pistes.
Estat del terra de les pistes. | FAB

La Federació Andorrana de Basquetbol (FAB) va denunciar, ahir, a través de les xarxes socials, actes vandàlics relacionats amb petards a les pistes de la modalitat de 3x3 de bàsquet del Comú d’Escaldes-Engorday. Segons va explicar el director tècnic de la FAB, Jaume Tomàs, a EL PERIÒDIC, «els actes vandàlics van tenir lloc el dia de la revetlla de Sant Joan. El terra de les pistes s’encaixa com un puzzle: les peces són de plàstic i les persones que van protagonitzar els fets van encaixar petards a les juntes de les mateixes, que van saltar pels aires. Creiem que les van utilitzar com a rampa de llançament o, simplement, per fer la gracieta».

Per altra banda, Tomàs va assenyalar que el Comú d’Escaldes-Engordany, que és el propietari i qui es cuida del manteniment de les instal·lacions, es va posar en contacte amb la Federació per informar-los sobre els fets i per anunciar-los que es posaven en marxa per arreglar els desperfectes: «Es tracta de peces molt específiques, que tenen un cost i que s’han de fer venir de fora, i no és fàcil d’arreglar».


Per altra banda, Tomàs va posar en valor les pistes de bàsquet en qüestió remarcant el fet que «No hi ha gaires zones on es pugui jugar a bàsquet en les condicions que es pot fer a Escaldes i és una llàstima que la gent sigui tant poc cívica. La zona hauria d’estar dedicada exclusivament a la pràctica esportiva».

PUBLICITAT
PUBLICITAT