PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Hannah és el jugador més solvent de la temporada pels aficionats

El novaiorquès va quedar segon, per darrere de Moussa Diagne, en el mateix premi de la primera volta

Per El Periòdic

M. A.  Pérez, conseller de MoraBanc, i Maestre entregant el premi a Hannah.
M. A. Pérez, conseller de MoraBanc, i Maestre entregant el premi a Hannah. | MoraBanc

El MoraBanc va acabar la temporada 19/20 el passat divendres en La Fonteta, lluitant fins al final en l’últim partit de la fase de grups contra San Pablo Burgos. Com ja és tradició, al final de cada campanya, MoraBanc, patrocinador principal del club, entrega el premi al millor jugador de la temporada pels aficionats. Aquesta vegada, Clevin Hannah va ser l’escollit per l’afició tricolor com a guanyador del premi al jugador més solvent. El jugador novaiorquès va rebre el merescut reconeixement ahir a la seu de MoraBanc, a l’Avinguda Meritxell.


Per ell, el premi va ser «una benedicció» i va sentir «orgull de seguir les petjades» d’Andrew Albicy, el darrer guanyador d’aquest premi i que, actualment, juga pel Zenit de Sant Petersburg. Cal recordar que Moussa Diagne va aconseguir el mateix guardó de la primera meitat de la temporada amb pocs punts d’avantatge sobre Hannah. Després de 28 partits de Lliga Endesa, Clevin Hannah ha sumat 185 punts. Tyson Pérez amb 170 i Moussa Diagne amb 155 punts han estat el segon i tercer jugadors més valorats per l’afició. Per jornades, Hannah ha estat el jugador del partit en 12 ocasions, mentre que Tyson i Moussa han estat els més votats en sis jornades. Aquesta és la sisena edició del Premi MoraBanc al jugador més solvent que promou el banc amb la votació dels aficionats. En la primera temporada el premiat va ser David Navarro, les dues següents, el premi se’l va emportar el georgià Giorgi Shermadini. Jaka Blazic va ser el més solvent la temporada 2017/2018 i Andrew Albicy la temporada passada.

 

Premi entregat per MoraBanc

 

La Directora de Comunicació i Marca de MoraBanc, Mireia Maestre, va valorar la importància del premi i el patrocini de l’entitat bancària al club: «Ens agrada molt aquest premi perquè es decideix exclusivament pels aficionats i ens agrada que la gent estiguin tan a prop. Agraïm Hannah per agafar el relleu d’Andrew Albicy. També estem molt agraïts a l’equip per fer-nos veure que som més grans del que semblem i gaire arribar a semifinals. Per a MoraBanc és un orgull portar el nom de l’equip, al que aprofitem per felicitar els seus 50 anys. Encara tenim que recórrer molts anys amb el club». Per la seva part, Hannah va parlar sobre el que significa el premi per ell: «Agraeixo molt  el premi. Representa molt per a mi en aquesta temporada diferent pels alts i baixos, i agraeixo molt els meus companys, que m’han ajudat a aconseguir-lo».


Aprofitant l’esdeveniment, el jugador va ser preguntat respecte a altres temes a nivell personal, sobre l’equip i la temporada. Personalment, el base americà va declarar que pensa que ha jugat «prou bé» encara que «el començament va ser una mica més lent, però vaig anar millorant gràcies a la confiança que em va donar Ibon i al treball de l’equip». Sobre el rendiment de l’equip aquesta temporada va opinar que «vam fer un molt bon inici com a equip aconseguint grans resultats. Finalment, quasi arribem a semifinals, que hagués sigut un fet històric pel club. Estic molt orgullós de l’equip».

 

Temporada 20-21

 

Respecte a la pròxima temporada, va preferir no pensar-hi massa ara, però va donar algunes claus: «Ara necessito relaxar-me, anar de vacances als Estats Units, però hem de fer el mateix joc que aquest any i anar pas a pas. La clau del bon rendiment és la química que hi ha en l’equip. Tots som amics, ens fem bromes i gaudim de la companyia dels altres».

 

Futur de Hannah

 

Un dels aspectes que més preocupa els aficionats sobre la temporada 20/21 és la presència de Hannah a l’equip, ja que està acostumat a canviar de club gaire tots els anys, encara que li resten dos anys més de contracte. I és que Hannah ha estat en dotze equips en les últimes onze temporades, dels quals quatre, a banda del MoraBanc, pertanyen a l’ACB: Joventut de Badalona, Club Basket Bilbao Berri, UCAM Murcia i Herbalife Gran Canària. No obstant això, el jugador va tranquil·litzar els més pessimistes: «Aquest any ha suposat una molt bona oportunitat venir a Andorra. He vingut amb la meva família i ells estan molt a gust aquí. Gaudim molt de la neu». Així doncs, sembla que un dels jugadors més estimats per l’afició, com és Hannah,  continuarà vestint la samarreta tricolor almenys durant una temporada més.

PUBLICITAT
PUBLICITAT