PUBLICITAT

Andorra participarà a la Lliga de Nacions que començarà a la tardor

El primer partit de la selecció del Principat serà contra Letònia el 3 de setembre

Per El Periòdic

Entrenament de la selecció de futbol a l’estadi comunal.
Entrenament de la selecció de futbol a l’estadi comunal. | Maricel Blanch

El cap de setmana passat l’organització de la UEFA va fer públics els calendaris de la Lliga de Nacions que, d’entrada, es reprendrà a finals d’estiu i que durarà tota la tardor. 


A Andorra se li va assignar el grup 1 de la Lliga D. El calendari de la competició fixa sis jornades compreses entre el mes de setembre i el mes de novembre del 2020. El primer partit es disputarà el dijous 3 de setembre al vespre a Letònia. El segon partit tindrà lloc al Principat i enfrontarà la selecció nacional amb les Illes Fèroe. Després d’aquest últim, fins el 10 d’octubre els andorrans no tornaran a jugar perquè les dates van ser endarrerides un dia. Així, a les 20.45h disputaran amb Malta i, el dia 13, viatjaran a les Illes Fèroe de nou per jugar a les 20.45h. Finalment, la fase de grups acabarà el novembre. El dia 14 d’aquest mes la selecció del país viatjarà a Malta i el dia 17 disputaran l’últim partit de la competició a casa contra el Letònia.


La UEFA també va aprovar el sistema de qualificació pel Mundial del 2020 que tindrà lloc entre el març i el novembre de l’any vinent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT