PUBLICITAT

Sant Julià obre la biblioteca amb un circuit de seguretat

Ja es permet l’accés a les sales de consulta i de lectura de premsa

Per El Periòdic

Gel a la Biblioteca de Sant Julià.
Gel a la Biblioteca de Sant Julià. | Comú de Sant Julià de Lòria

A principis d’aquesta setmana, el Govern va anunciar que a partir del dijous passat, 25 de juny, les biblioteques comunals i la Biblioteca Pública del Govern ampliarien els seus serveis permetent l’accés a les sales de consulta i de lectura de premsa i, en aquest sentit, ja no es requerirà de cita prèvia per fer préstecs i devolucions. 


Així, el comú de Sant Julià de Lòria va anunciar, ahir a través de les xarxes socials comunals, que la Biblioteca Comunal Universitària, ja es troba reoberta. En aquest sentit, mitjançant un vídeo, el comú mostra com s’ha habilitat un circuit senyalitzat per moure’s per a la biblioteca amb una entrada i una sortida diferenciades i amb punts de gel hidroalcohòlic per rentar-se les mans. En la mateixa línia, a les instal·lacions també és obligatori l’ús de la mascareta per accedir a aquests espais i també per desplaçar-se per l’interior. A més, pel servei de devolucions, el comú ha situat una caixa a l’entrada de la biblioteca perquè la gent hi dipositi els llibres que s’han de retornar.


Finalment, el vídeo, que serveix per mostrar les mesures de seguretat, també s’hi observa com el terra està senyalitzat amb cartells que recorden que s’ha de respectar la distància de seguretat de dos metres i es veu com a les taules d’atenció al públic s’han col·locat mampares de protecció.

PUBLICITAT
PUBLICITAT