PUBLICITAT

Naturlandia reobre les instal·lacions a mig gas

Les atraccions que no han obert es posaran en marxa progressivament

Per El Periòdic

Un ós de Naturlandia dins de les instal·lacions del parc.
Un ós de Naturlandia dins de les instal·lacions del parc. | El Periòdic

Naturlandia inicia la temporada d’estiu avui. Fonts del parc van informar que a partir d’ara es donarà accés a l’activitat del Tobotronc cada 15 minuts amb reserva prèvia, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions. 


Concretament, Naturlandia ha obert a la Cota 1.600 el restaurant “La Cafeteria”, l’Airtrekk i el Tobotronc, i a la Cota 2.000 el Parc d’animals, amb l’espai granja i l’aula de natura, potenciant les visites guiades, així com les activitats principals. A més, la Borda, el restaurant de muntanya, continuarà amb l’oferta gastronòmica que ja va posar en marxa el passat cap de setmana de manera ininterrompuda. 

Canvi de direcció

Naturlandia engega una nova etapa en relació al canvi de direcció amb Xabier Ajona al capdavant del centre d’activitats, el fet coincideix amb l’adaptació a noves mesures sanitàries en el context de la crisi sanitària de la Covid-19. Així, Naturlandia va informar que s’han adoptat totes les mesures higièniques indicades per les autoritats sanitàries a les seves instal·lacions, assegurant que els clients i els treballadors estan protegits davant qualsevol risc. 

Cota 1.600

Les activitats que no s’han pogut obrir avui es posaran en marxa de manera progressiva. A més, obre el restaurant ‘La Cafeteria’. De moment, la reserva d’horaris per a les activitats s’haurà de fer a les taquilles del parc amb previsió que aviat es puguin fer de manera telemàtica.

Cota 2.000

El Parc d’animals ja torna a oferir visites guiades a l’espai granja i a l’aula de natura. També estan disponibles les principals activitats d’aventura i la oferta orientada als més petits. També es potencia i renova el concepte gastronòmic.  A ‘La Borda’.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT