PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Clotet, nou president de la Federació Andorrana de Natació

El fins ara vicepresident es va convertir ahir en el nou màxim mandatari de l’organització

Per El Periòdic

El nou president prenent possessió del càrrec.
El nou president prenent possessió del càrrec. | FAN

Joan Clotet, que fins ara, era el vicepresident de la Federació Andorrana de Natació (FAN), va assumir el càrrec de president en l’assemblea celebrada ahir a la tarda. En l’acte, també es van anunciar els membres que acompanyaran a Clotet en la nova junta directiva. Francesc Xavier Domingo serà el nou vicepresident, mentre que  Carolina Cuen i Patrícia Anna Múgica, s’ocuparan de la secretaria general i la tresoreria, respectivament. La resta de membres de la junta ho són en qualitat de vocals: Jordi Santañés, Sònia Brihi, Manel Guiral, Elisenda Llort, Sònia Alcaide, Carlos Augusto Mejia i Ester Eva Abraham. 

 

Més de la meitat són nous

 

De la junta que ha estat dirigint la natació nacional des de 2016 fins ara, repeteixen cinc dels onze nous mandataris. La nova junta també gaudirà d’una legislatura de quatre anys. Joan Clotet i la seva junta han pres possessió un cop s’ha portat a terme l’Assemblea General Ordinària, on es va  fer un repàs de les diferents actuacions que va portar a terme els respectius equips nacionals tant de natació com de natació artística. També es va fer un repàs de les diferents reunions de la junta directiva que s’han realitzat durant el 2019 i es va presentar l’estat de comptes. 

 


Assistència de grups vinculats

 

La nova junta va fer un esforç per donar veu a tots els grups d’interés del món de la natació en el país: «Han estat presents a l’Assemblea General Ordinària, els membres escollits en votació el passat 22 de juny, com a representants d’esportistes, tècnics i àrbitres i jutges. En aquest sentit, formaran part de l’Assemblea General, Nàdia Tudó Cubells, com a representant dels esportistes; Lívia Maria Martos Burgos, com a representant dels tècnics i Maria Cerdà Ribó, com a representant d’àrbitres i jutges», citava el comunicat de la FAN.

PUBLICITAT
PUBLICITAT