PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Inundacions a un pis i al centre esportiu lauredià

Les fortes pluges també van produir petits despreniments de terra

Per Lídia López

La pista negada del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria
La pista negada del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria | Comú de Sant Julià de Lòria

La pista del Centre Esportiu, ubicat a la plaça de Calonge, va negar-se completament per les fortes pluges que es van produir ahir a la tarda a Sant Julià de Lòria. Així ho va confirmar a EL PERIÒDIC el cònsol major, Josep Majoral. Des del cos de Bombers, van apuntar que en aquest cas no van haver de treballar en el succés.

On sí va haver de fer acte de presència el cos va ser en un habitatge situat al centre de la població. I és que la tempesta es va acarnissar especialment amb la parròquia del sud, i també es va produir una greu inundació en un pis. Segons va informar el cos de Bombers i va ratificar el cònsol major, l’edifici situat a l’avinguda Verge de Canòlich, té el pas d’una riera a la part posterior i el clavegueram ubicat a la zona es va embussar a causa de la quantitat de precipitació acumulada de cop. A conseqüència d’això, l’aigua va començar a sobreeixir i va entrar al pis per la finestra, inundant-lo completament i fins a arribar a l’escala comunal de l’edifici. Dues dotacions dels Bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets i van estar realitzant tasques de neteja durant més de trenta minuts.

Per últim, Josep Majoral també va notificar la presència de terra en alguna via, com és el cas de la carretera de la Rabassa, que no va suposar cap afectació del trànsit.

Pluges generalitzades 

Arreu del Principat es van acumular quantitats considerables de precipitació arran de les tempestes que van aparèixer durant la tarda després d’un matí radiant i de calor. A les parròquies altes, també va fer acte de presència la calamarsa, i va deixar tenyits de blanc alguns carrers de les parròquies de la Massana i Ordino, situació que també es va donar, per exemple, a Aixirivall. A més, aquestes tempestes també van anar acompanyades d’aparell elèctric. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT