PUBLICITAT

Trobada de joves i empresaris per trobar feina

  • La cita serà el dia 23 de desembre al Centre de Congressos de la capital
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

e l Govern ha organitzat per al pròxim 23 de desembre el primer Fòrum Estudiants-Empresa, un projecte dirigit a organitzar el contacte entre el col·lectiu d'estudiants d'ensenyament superior i les empreses andorranes, facilitant-los així l'entrada al mercat laboral i el seu retorn al Principat, segons va informar l'ANA. Es tracta d'un dels compromisos sorgits en el marc de la taula de diàleg per un pacte per al treball i el desenvolupament econòmic que, amb el mateix objectiu, també va acordar actualitzar el cens d'estudiants a l'estranger, fer una campanya per posar els currículums dels estudiants a disposició de les empreses i gestionar una borsa de treball específica pels estudiants al Servei d'Ocupació per facilitar el seu retorn planificat.

El Fòrum Estudiants-Empresa, que tindrà lloc al Centre de Congressos d'Andorra la Vella entre les 10.30 i les 19 hores, pretén concentrar una representació empresarial, dins el mateix espai físic, per tal que els estudiants puguin establir contacte directe amb les empreses que els interessin i, alhora, aquestes puguin contactar amb els perfils formatius que els convinguin. Es preveu que els diferents representants del teixit empresarial estiguin organitzats mitjançant estands, als que els estudiants s'hi podran dirigir de forma individual.

El format del fòrum s'ha dissenyat tenint en compte la realitat del país i la dificultat d'organitzar aquests contactes a causa de la dispersió dels estudiants d'ensenyament superior en diferents territoris. La data també s'ha triat en un període on els estudiants no assisteixen a classe i es preveu que estiguin al país a causa de la proximitat de les festes nadalenques.

L'esdeveniment també comptarà amb tallers orientats a facilitar als estudiants el procés de recerca de feina, i xerrades amb diferents agents de la societat andorrana dirigides a analitzar el comportament del mercat del treball en els propers anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT