PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àxel Esteve torna a les pistes d’esquí set mesos després

L’esquiador de 25 anys va patir una lesió de maluc l’any passat i va ser operat al gener

Per El Periòdic

Àxel Esteve en la seua tornada a les pistes.
Àxel Esteve en la seua tornada a les pistes. | FAE

Àxel Esteve ha tornat a esquiar després de set llargs mesos en els quals havia estat aturat recuperant-se d’una lesió de maluc. Durant aquest període, va ser operat, es va recuperar i va passar per una última fase d’entrenament general abans de tornar a esquiar.


Cal recordar que Esteve es va operar a mitjans del mes de gener. La dolència es localitzava al maluc, però també a l’esquena, pel que patia moltes molèsties a l’hora d’entrenar i de competir. L’operació es va basar en suturar el labrum i llimar la part alta del fèmur. Després de l’intervenció, la recuperació va ser fluida i sense contratemps greus. El jove de 25 anys va haver de dur a terme un entrenament especialitzat amb treball específic a la zona dels estabilitzadors de l’esquena i del maluc per evitar recaigudes de la lesió i enfortir els muscles implicats. Ara, l’ esportista andorrà es troba a l’estació de Les Deux Alpes a França fent quatre dies d’esquí lliure.

Esteve va declarar la seva alegria per tornar a sentir-se esportista: «Fa set mesos que no esquiava, així que estic molt content de tornar a sentir les sensacions d’esquiar, de tornar a estar en aquesta atmosfera d’esquí. Hem tingut molta sort aquests dies a Les Deux Alpes, hem vingut per fer quatre dies d’esquí lliure i estic amb moltes ganes de tornar a retrobar les sensacions de l’any passat».


El jove esportista va signar bones posicions en les últimes competicions que va poder disputar, com el lloc 41 a la Copa d’Europa de Trysil (Noruega) a principis del mes de desembre, on va quedar molt satisfet dels resultats. A més, fa poc més d’un any, va ser campió d’Andorra en Grandvalira en la categoria de Gegant masculí i va vèncer al FIS de Courchevel.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT