PUBLICITAT

Vallnord preveu facturar un 50% menys que la temporada passada

L’estació no acollirà esdeveniments majors com la copa del món de BTT o l’Skyrace

Per Irene Mas Fàbrega

Acte de presentació de la temporada.
Acte de presentació de la temporada. | Vallnord-Pal Arinsal

Va ser durant la presentació als mitjans de comunicació de la temporada d’estiu a l’estació de Vallnord-Pal Arinsal, que el director general d’EMAP, Josep Marticella, va explicar que davant la situació de represa de la normalitat que el país va encetar fa poc temps, l’objectiu que s’han marcat pel que es refereix a la facturació és del 50% menys en comparació amb el que es va facturar l’any passat. En aquest sentit, Marticella va explicar que «estem treballant en un estiu del qual som molt conscients que serà sense esdeveniments majors perquè la pandèmia és mundial». Així, va constatar que «el producte que s’oferirà és més dens i més concentrat però menys extens. Havíem de ser molt responsables».


L’estació s’obrirà al públic el dissabte vinent i restarà oberta, sempre que la situació es mantingui com fins ara, fins el 13 de setembre: «Si realment veiéssim que hi ha molta afluència i molta demanda podríem tenir la possibilitat d’ampliar la temporada de cara a l’octubre». En aquesta línia, el director general va explicar que comencen a rebre reserves «amb comptagotes». En aquest sentit, va explicar que «per aquest cap de setmana esperem una afluència moderada de visitants, però a partir del 15 de juliol ens han entrat reserves d’una manera més potent. El que sí que constatem és que el mes d’agost apunta amb reserves similars a les de l’any passat. Estem davant d’un escenari que no és estàtic, que anirà evolucionant. Hem d’actuar amb prudència, tranquil·litat i no precipitar-nos».

Conveni amb l’Oficina de Turisme 

Tal com va apuntar, també, el director general d’EMAP, l’estació d’esquí i de bicicleta ha firmat un conveni amb l’Oficina de Turisme del comú. L’associació, segons Marticella, «permetrà la instal·lació de la central de reserves de Vallnord-Pal Arinsal a l’Oficina de Turisme, on tindrem una presència física que ens permetrà vendre i comercialitzar no només tots els productes de l’estació sinó que també volem centralitzar la oferta turística de venda de diferents guies, d’excursions i oferta hotelera». També a partir d’aquest conveni es pretén apropar als clients als productes de quilòmetre 0 de la parròquia. 

Noves activitats

Enguany l’estació celebra 35 anys des del dia de la inauguració de les activitats d’estiu i 15 anys de l’obertura del Bike Park. Coincidint amb l’aniversari, l’estació té la previsió de construir, durant aquesta temporada, el primer circuit de descens al sector d’Arinsal amb l’objectiu d’activar l’economia de la zona: «Volem donar vida a la vall, als hotelers i als restauradors», va dir Marticella.

Per altra banda, el director general de l’estació va apuntar que tenint en compte la situació, es digitalitzaran tots els mapes del Bike Park i les cartes dels restaurants. Es farà de la mateixa manera al Mountain Park, que afegeix el servei de menjar per endur als restaurants. A banda d’això, va informar que la temporada acollirà La Volta als Ports, el proper 9 d’agost i la festa del Club Piolet, el 13 de setembre, que tancarà la temporada d’estiu d’enguany.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT