PUBLICITAT

Pal Skimo Femení fa un donatiu de 3.000 euros a Autea

Per altra banda, es va fer un donatiu de 700 euros al fons solidari del Govern

Per El Periòdic

La darrera edició de la Pal Skimo Femení.
La darrera edició de la Pal Skimo Femení. | Autea

L’organització de la Pal Skimo Femení va donar, el dilluns passat, part dels fons recaptats durant la passada edició de la cursa a l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea) i l’altra part al fons solidari del Govern que es destina a pal·liar els efectes de la Covid-19 al Principat.


L’última edició de la cursa de muntanya va tenir lloc el 8 de març d’enguany a l’estació de Vallnord-Pal Arinsal coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora, i va ser la que va acollir una major participació assolint la xifra rècord de 311 persones. En total es van recaptar 3.700 euros durant l’esdeveniment, dels quals 700 es van destinatr al Govern i 3.000 es van lliurar a la presidenta d’Autea, Inés Martí.

Suport a nens amb TEA

El nou projecte que l’Associació té previst emprendre s’anomenarà 6 a 9. També a aquesta iniciativa és on es destinaran els diners entregats per part de l’organització de la Pal Skimo Femení. La iniciativa 6 a 9 està a punt de posar-se en marxa i l’objectiu és donar suport a dues famílies que tenen infants d’entre sis i nou anys que tenen Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Segons la presidenta d’Autea, es tracta d’un programa que des de fa anys és reclamat per les famílies de l’associació i que desenvolupa la intervenció especialitzada a casa, a l’entorn natural de l’infant. La neuropsicòloga Carolina Pastora és qui lidera el projecte, que també compta amb el suport del ministeri d’Afers Socials i es coordina amb l’àrea de Salut Mental del SAAS. 


L’inici del projecte en qüestió havia de tenir lloc a principis d’any, però es va haver de posposar a causa de l’emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Recaptació especial per Autea

Durant la cursa d’esquí de muntanya, el restaurant Crêpes&Go, situat al pla de la Caubella de Vallnord-Pal Arinsal va fer una recaptació especial per l’associació recollint l’import de tots els cafès que els clients es van prendre durant la jornada. Així, en total van recaptar 510,17 euros, segons va informar l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT