PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’AFA mostra el seu malestar amb la FAF i el ministeri

L’associació no va ser convocada a la reunió entre la federació i el Govern

Per El Periòdic

Estadi Prada de Moles
Estadi Prada de Moles | MARICEL BLANCH

L’Associació de Futbolistes Andorrans (FAF) va expressar ahir, en un comunicat, el seu malestar amb la FAF i el Ministeri de Cultura i Esports per no haver sigut convocats per a la reunió en la qual es va acordar el pas dels entrenaments a la fase 3.


Des de l’AFA asseguren haver tingut coneixement de la mencionada reunió únicament «a través de la premsa». L’associació va lamentar no haver pogut «ser part activa en la mateixa», però «continuarem defensant incansablement els drets dels jugadors i jugadores de futbol d’aquest país», van afegir. Representants de l’AFA sí que van estar presents a altres reunions amb la FAF i el Govern, com la que va tenir lloc el passat 2 de juny, després que el ministeri finalment acceptés la seva presència. Després de la predita reunió, alguns futbolistes van afirmar que «la FAF encara no ens ha reconegut; el Govern sí».


Els membres de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) van destacar la seva importància en negociacions d’aquest tipus: «Entenem que la nostra associació juga un paper clau en la defensa dels interessos dels jugadors i jugadores». També van aprofitar el comunicat per a recordar fites aconseguides: «Gràcies al suport dels nostres afiliats i a la pressió duta a terme, s’ha aconseguit entre d’altres que els jugadors es sotmetessin a testos serològics abans dels entrenaments, i que es garantissin els salaris impagats per determinats clubs». Per últim, des de la FAF es van comprometre a continuar lluitant pels drets dels futbolistes: «Entenent que aquest és el camí a seguir per millorar el futbol nacional, continuarem insistint de forma respectuosa, però alhora ferma en garantir millores a tots els nivells» i van afegir que «seguirem esperant que aviat se’ns reconegui per part de la FAF com a interlocutor de gairebé dues centenes de jugadors».
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT