PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El San Pablo Burgos de Peñarroya és una de les sorpreses del torneig

El tècnic, que va estar vuit anys al MoraBanc, ha aconseguit dues victòries

Per El Periòdic

Joan Peñarroya dirigint al seu equip en la fase final.
Joan Peñarroya dirigint al seu equip en la fase final. | ACB Media

El San Pablo Burgos de Joan Peñarroya ha guanyat els dos partits de la fase de grups de la Lliga Endesa contra tot pronòstic, ja que l’equip marxava dècim quan es va aturar la lliga i va tenir un lloc en la fase final per una diferència de només tres victòries més que equips que es van quedar a les portes, com el Baxi Manresa o el Mondus Obradoiro.


En la fase final, el San Pablo Burgos, que es veia com el rival més fàcil, ha guanyat al Casademont Saragossa, tercer en lliga i pròxim rival del MoraBanc, i ni més ni menys que al Reial Madrid, el favorit per a finalitzar la fase de grups com a líder.


Peñarroya va dirigir al MoraBanc durant vuit anys. Va debutar l’any 2010 en LEB Plata i va aconseguir acabar la seva aventura andorrana com a sext classificat de la Lliga Endesa, tota una fita històrica al Principat. El seu pas pel club tricolor va deixar el doble ascens a LEB Or i a ACB, la Copa Príncep i els debuts en la Copa del Rei i els play-offs. En total, va guanyar 167 partits oficials dels 300 dirigint al MoraBanc. Després, va passar pel Baxi Manresa i des d’aquesta temporada, és l’entrenador del San Pablo Burgos.


Peñarroya i el MoraBanc es trobaran en l’últim partit de la fase de grups el divendres 26 de juny.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT