PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«Hem de començar millor els partits i arribar al final amb més opcions»

Hannah i Paco Vázquez valoren les dues derrotes i les opcions davant el Casademont Saragossa

Per El Periòdic

Clevin Hannah jugant l’últim partit davant l’Herbalife Gran Canària.
Clevin Hannah jugant l’últim partit davant l’Herbalife Gran Canària. | ACB Media

El MoraBanc ha començat la fase final de la Lliga Endesa amb dues derrotes consecutives que compliquen molt l’objectiu d’estar entre els dos primers del grup. Amb les dues victòries del València Basket i San Pablo Burgos i un sempre perillós  Reial Madrid les opcions, a priori, són escases.


El MoraBanc, ara últim classificat dels sis equips del grup B, podria haver aconseguit uns resultats molt diferents i ben bé ho saben els membres del planter i del cos tècnic. «Són dues derrotes que podrien ser dues victòries. No són només derrotes, que pot passar, sinó com hem començat els partits contra el València i el Gran Canària, que ens ha costat fer després un esforç molt gran per a intentar remuntar i estar en el partit. No hem tingut aquest plus per a posar-nos per davant i guanyar», va declarar ahir el segon entrenador, Paco Vázquez. Per la seva part, Hannah també va ser conscient que van acariciar el triomf en alguns moments dels dos partits: «Hem estat molt a prop. Hem competit contra dos equips molt bons, però hem de competir més durs als primers 20 minuts de cada partit. Ara, hem de veure els vídeos d’aquests dos partits i corregir el que hem fet malament en la primera part. Hem de jugar com un equip en els següents partits».


«És cert que hem estat millor a les segones parts que a les primeres i hem de trobar la manera de començar millor i arribar als finals amb opcions», va afegir el base tricolor. Tot l’equip sap que la clau està en començar els partits amb més ritme. A més, coneixen les virtuts del pròxim rival, el Casademont Saragossa, que amb jugadors molt joves estàn donant molta guerra, i saben que no serà gens fàcil. «Serà un altre partit molt dur. És un equip molt bo. Juguen amb molta llibertat i tots els jugadors poden tirar a cistella en qualsevol moment. Haurem d’estar molt concentrats i començar el partit forts i, insisteixo, com un equip», va assegurar el jugador. «Intentarem apagar una mica la frescor amb la qual juga el Saragossa», va afegir el tècnic ibicenc en referència al partit davant  l’equip espanyol.

 

Sobre les baixes de Diagne i Musli, un dels temes més recorreguts de l’actualitat tricolor des d’abans de l’inici de la fase final a València, Hannah va afirmar que «no podem posar excuses, hem de trobar la manera de competir millor com un equip i afrontar el següent partit contra el Saragossa». El propi Casademont ha patit un desenvolupament del torneig molt semblant al del MoraBanc i els dos  equips necessiten el triomf:  «Demà guanyarà un dels dos (per primera vegada). Ells tenen més baixes que nosaltres, però potser les nostres siguin més importants de cara a la importància  del joc», va opinar el segon de Navarro. Demà  a les 21.30 hores,  tindrà lloc el decisiu partit.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT