PUBLICITAT

Sant Joan atípic amb actes simbòlics i poca presència de foc

Andorra la Vella només manté la rebuda de la Flama del Canigó

Per El Periòdic

Els fallaires d’Andorra la Vella.
Els fallaires d’Andorra la Vella. | Arxiu ANA

Els comuns han decidit canviar el format de la celebració de la revetlla i la festivitat de Sant Joan tenint en compte la situació generada per la Covid-19. En aquest sentit, gairebé no s’han programat esdeveniments, fogueres ni concerts i els cartells dels actes contemplen, en general, actes simbòlics. També s’han suspès les cremades de falles,un dels espectacles més importants que té lloc aquest dia.


En la mateixa línia, el comú d’Andorra la Vella va decidir suspendre tots els actes de la celebració de Sant Joan que és també la celebració de la Festa del Poble, i manté només l’acte simbòlic de rebuda de la Flama del Canigó el dia 23 a la tarda a la plaça del Consell General. L’altra parròquia central, Escaldes-Engordany, acollirà una foguera i els organitzadors repartiran coca entre els assistents «vetllant perquè es compleixin les normes de distanciament i seguretat higiènica». Finalment, a Encamp i al Pas de la Casa s’hi durà a terme un espectacle infantil, un repartiment de coca, una actuació musical i un castell de focs. 


Per altra banda, des del Comú de Sant Julià de Lòria es va anunciar que no s’organitzarà res per celebrar la festa degut a la situació sanitària. En la mateixa línia, des del Comú d’Ordino informen que tot i que no es farà la tradicional foguera i les falles, s’està buscant una alternativa per celebrar, en la mesura del possible, la festivitat, va informar l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT