PUBLICITAT

El cas del Maria Moliner és l’únic entre els estudiants

S’ha testat a uns seixanta alumnes i a una vuitantena de professors

Per El Periòdic

Tests d'anticossos a Andorra
Tests d'anticossos a Andorra | Arxiu ANA

El cas positiu que es va localitzar, abans d’ahir, al col·legi Maria Moliner, és l’únic que s’ha detectat a tots els centres educatius on s’ha dut a terme el cribratge. En aquest sentit, el Govern va informar que «l’estudi epidemiològic de la jove que va resultar positiu continua obert».


Les proves d’immunitat que s’estan realitzant a diversos col·lectius com els centres escolars, els centres sociosanitaris o a treballadors del Pas de la Casa, ja han testat diferents centres que formen part dels tres sistemes educatius. En total, s’ha dut a terme una seixantena de proves TMA al col·lectiu d’estudiants i una vuitantena al col·lectiu de professors. Els resultats dels mateixos han estat tots negatius menys l’alumna esmentada anteriorment.


Així, el total de casos contagiats i registrats de Covid-19 al país és, actualment, de 855. D’aquests, n’hi ha 11 d’actius. És a dir, que estan passant la infecció actualment. Dels mateixos, dos són professionals de la salut i cinc estan ingressats a «planta» a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Finalment, del total de casos registrats, 792 han superat la malaltia i s’han recuperat i 52 han mort.

PUBLICITAT
PUBLICITAT