PUBLICITAT

Andorra la Vella

Reforç del personal a les àrees d’atenció primària

Filloy anuncia que es contractaran cinc treballadors socials

Per Judith Sáez

Sessió del Consell General, ahir.
Sessió del Consell General, ahir. | C.G.

«L’objectiu del Govern és avançar cap a una administració més eficaç i eficient», destacava el ministre d’Afers Socials, Joventut i Habitatge tot afegint que «ens hem de basar en l’optimització i la racionalització de la despesa». A més, va anunciar que l’Atenció a Primària a les persones i famílies comptarà amb més recursos humans així com la de prestacions a curt termini. En concret, es preveu obrir a concurs dues places de nova creació seran per educadors socials i les altres dues a prestació.
Des del Partit Socialdemòcrata es va aplaudir la notícia tot i que incidia en el nombre de baixes laborals. Des del grup parlamentari ressaltaven el fet que fossin per assumptes psicològics mentre que des del Govern asseguraven tenir coneixement de la situació i que havien cobert aquestes places. En aquesta línia, Filloy també explicava que s’han reforçat 11 àrees per donar resposta a les necessitats del personal.
Per altra banda, el ministre va aclarir que les famílies que requereixin més ajuda un cop se’ls acabi la prestació per l’habitatge durant la crisi, segueixen disposant de la cartera molt amplia de serveis perquè quedin coberts». De moment s’han proporcionat un total de 900.000 euros d’ajuts. Tanmateix, el cap de Govern, Xavier Espot, va assegurar que s’està treballant en un full de ruta que preveurà ajudes, també, per les persones sense feina. Estimen compartir-lo al juliol. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT