PUBLICITAT

Es renoven els serveis d’A2 Security Assessors

L’empresa és de Toti Garcia, considerat «afí» als Liberals per Terceravia

Per El Periòdic

Ministre Gallardo en roda de premsa
Ministre Gallardo en roda de premsa | ANA

El Govern va fer públic, ahir, que ha adjudicat a l’empresa A2 Security Assessors, propietat de Toti Garcia, treballs en matèria d’inversió estrangera, per un import de 21.250 euros, tal com va sortir publicat, ahir també, al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). 


En aquest sentit, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo va explicar davant dels mitjans que es tracta d’una contractació  «sense secret». Així, va indicar que aquesta és una empresa que té, entre els seus serveis, la funció d’intermediari i de captador d’inversors. Així, va explicar que el motiu pel qual se li reprèn el contracte és el fet que durant els primers sis mesos de l’any ha prestat serveis al Govern i que els mateixos han tingut un resultat positiu. 


La relació de Garcia amb altres actuacions de l’administració general ja va ser objecte d’una pregunta formulada per la consellera de Terceravia+Unió Laurediana+Independents, Carine Montaner, que va demanar per la vinculació de l’empresari en la compra de material sanitari durant la crisi de la Covid-19. Montaner recordava llavors que Garcia és una persona “afí” a Liberals d’Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT