PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El canvi de fase als entrenaments és imminent

Fonts de la FAF asseguren la bona evolució de les sessions preparatòries dels equips de futbol

Per El Periòdic

Partit del FC Santa Coloma contra l’ FC Astana al Estadi Comunal.
Partit del FC Santa Coloma contra l’ FC Astana al Estadi Comunal.

El canvi de fase als entrenaments de futbol a Andorra és imminent. Així ho han declarat fonts internes de la FAF a EL PERIÒDIC. «Aquesta setmana es completarà» i els equips «podran entrenar en grups més amplis que els dies anteriors».

Sobre dades aproximades de les pròximes fases relatives a les sessions preparatòries, «quan més temps passi millor, però si ara hi hagués un rebrot de la malaltia l’escenari canviaria. Estem pendents de l’evolució», afirmen des de la FAF. «En condicions normals, anirem avançant de fases fins que puguem jugar», afegeixen.
A més del entrenaments, està pendent la tornada a la competició, encara que a la FAF aclareixen que «depèn del Govern més que de nosaltres. No sabem si serà a finals de juny o meitat de juliol».

Aquest mitjà també s’ha qüestionat si existeix la possibilitat de suspendre definitivament la Lliga Multisegur Assegurances. «UEFA demana que s’acabin, per tant, estem obligats a fer tot el possible per aconseguir-ho, però sempre amb l’autorització del Govern».

PUBLICITAT
PUBLICITAT