PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Segura, campions d’Andorra de parelles 2020

Els participants van competir sota les modalitats de Greensome i Fourball

Per El Periòdic

Campionat de Pitch&Putt a Ordino.
Campionat de Pitch&Putt a Ordino.

El passat diumenge, es va celebrar el Campionat d’Andorra de parelles 2020 de Pitch&Putt als camps de la Vall d’Ordino i del Torrent a Xixerella, sota la modalitat de Greensome i Fourball respectivament. Els campions absoluts van ser Joan Segura i el seu fill, Joan Jordi Segura, que ja s’havien situat en primera posició a Ordino amb un total de 45 cops, -9 sota par. Finalment, van mantenir el lideratge amb 95 cops, -13 sota par, superant-se després d’un merescut tercer lloc a la darrera edició.

En aquesta primera ronda, la parella formada per M. Isla i F. Gaset va aconseguir la segona plaça, amb 50 cops, -4 sota par. Seguidament, Gonzalo Mendoza i Raymond Mur, també amb 50 cops, deixant la classificació mometània molt igualada.

A les 12.30 hores començava la modalitat de Fourball, on Juan Pablo Reyes i David Martínez es van proclamar campions, pel que van pujar a la segona posició absoluta amb un acumulat de 98 cops, -10 sota par, després de no haver pogut passar de la quarta plaça a la prima ronda a Ordino. Mendoza i Mur, quedant tercers a Ordino i segons a Xixerella, van finalitzar el campionat com a tercers classificats absoluts amb un total de 98 cops, -10 sota par, empatats amb Reyes i Martínez.

En l’edició de 2019, Toni Armengol i Josep Escabrós van proclamar-se campions amb 97 cops, dos més que els Segura en 2020. Armengol ha participat aquest any amb una altra parella, Guillem Armengol.

Comptant el hàndicap, els campions són Martí Castella i Jan Busquet i els subcampions, Francisco Javier Pallarés i Roger Núñez. La parella formada per José Manuel Veloso i Àlex Mendoza completa el podi.

Els trofeus seran lliurats, com ja és tradició, en la festa de la Nit del Pitch&Putt que es celebrarà a finals del mes d’octubre conjuntament amb tots el premis de la temporada, inclòs el Campionat d’Andorra Individual, que es jugarà el 12 de juliol, i el Ranking Anual d’Andorra, que finalitza poc temps abans del lliurament del premis.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT