PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Anunciat un nou vol amb destí a l’Argentina el dia 18

Varados en Andorra ajuda a coordinar els autobusos que van fins a l’aeroport

Per Judith Sáez

Temporers a l’aeroport per tornar a l’Argentina.
Temporers a l’aeroport per tornar a l’Argentina. | El Periòdic.

Els dies 18, 21 i 28 de juny així com, l’u de juliol hi ha nous vols amb destinació a l’Argentina. Així ho van anunciar des de les xarxes socials del grup Varados en Andorra. La responsable dels perfils, que és l’única que s’ha quedat gestionant el compte, va explicar a EL PERIÒDIC que pel moment hi ha inscrites més de 15 persones en aquest proper vol de la companyia LEVEL de dijous.

Ella ajuda a «organitzar els autobusos de sortida» per a les persones que «van manifestar la intenció de retornar» al seu país i que es posen en contacte amb Varados. Així, ressalta que els agrupa, informa i fa formularis en coordinació amb el Govern en benefici d’agilitzar els tràmits necessaris per aconseguir la repatriació de totes aquestes persones que van venir a treballar al Principat durant la temporada d’hivern però que hi segueixen a causa de la crisi sanitària. És per això que Varados continua amb la campanya de difusió de la problemàtica: «segueixen existint varats en situacions de risc», publicaven.

Els vols anunciats es poden corroborar a través de les pàgines oficials de les aerolínies. Entre aquestes, també n’hi ha previstos d’Aerolínies Argentines. Tanmateix, la responsable de Varados constata que «és impossible» conèixer el nombre total d’argentins i argentines que queden al país, ja que «hi ha molta gent que està travessant la frontera amb el passaport comunitari a Espanya o Itàlia, per exemple.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT