PUBLICITAT

Andorra la Vella

Viu l’Estiu d’Andorra la Vella augmenta les places a 2.500

S’organitzarà en grups de convivència d’entre 10 i 15 nens i un monitor

Per Lídia López

Meritxell Pujol, Alain Cabanes, Montserrat Altimir i Josep Tudó, ahir.
Meritxell Pujol, Alain Cabanes, Montserrat Altimir i Josep Tudó, ahir. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

La nova normalitat ha obligat el Comú d’Andorra la Vella a adaptar les seves propostes de lleure d’estiu pels joves de la parròquia. L’equip de Conxita Marsol va fer una aposta ferma per ampliar l’oferta fins a les 2.500 places, 400 més que l’any passat, per tal d’acollir tots els joves interessats i complir amb les normes de seguretat imposades pel Ministeri de Salut.

L’oferta estarà dividida segons les edats dels joves. D’una banda, la franja d’edat de 3 a 7 anys gaudirà d’activitats als casals del Llamp i la ludoteca de Santa Coloma. De l’altra, de 8 a 14 anys, s’ha previst una agenda amb activitat esportiva repartida a les diverses instal·lacions de la parròquia, com els Serradells, l’estadi comunal, la sala Àgora, el col·legi Sant Ermengol, el col·legi Janer i l’Escola Ciutat de Valls. De fet, disposar d’aquestes ubicacions serà clau per repartir els usuaris i definir grups de convivència d’entre 10 i 15 membres i evitar el màxim possible la coincidència entre aquests. 

La proposta d’enguany va ser presentada ahir per la consellera de Social, Meritxell Pujol, el conseller d’Esports i Joventut, Alain Cabanes, i els caps de departament, Montserrat Altimir i Josep Tudó. Les inscripcions es van obrir ahir mateix i les activitats es duran a terme del 29 de juny al 7 de setembre. D’altra banda, no serà fins al 22 de juny que comencin les inscripcions per a les colònies, que repetiran destí i se celebraran a Brunyola, Girona. Però, més enllà de les activitats setmanals, també s’han previst els Dijous alternatius, amb programació per adolescents, i s’ha creat Estem de festa! que pretén oferir activitats els dissabtes, si hi ha demanda.

«Tenim la voluntat de cobrir totes les necessitats» va apuntar Cabanes sobre l’augment de places i en relació amb els ajuts que impulsa la corporació per tal de donar suport amb els pagaments a les famílies amb dificultats econòmiques. A més, també van anunciar que es mantindran els preus de l’any passat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT