PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes festeja el 42è aniversari de la parròquia a casa

Els beneficis de la venda de plats commemoratius aniran pel Banc d’Aliments

Per Judith Sáez

L’edició anterior de la festa de la parròquia d’Escaldes-Engordany.
L’edició anterior de la festa de la parròquia d’Escaldes-Engordany. | Comú d\'Escaldes-Engordany

La parròquia més jove del Principat, Escaldes-Engordany, va celebrar ahir 42 anys d’existència. El protocol sanitari implementat pel Govern però, va impedir que els veïns es reunissin per menjar l’arrossada popular de la diada. És per això, que des del comú van apostar per les noves tecnologies i festejar, de forma virtual, un aniversari atípic des de les llars dels escaldencs.

L’administració assegura que el seguiment va ser elevat. Ho saben pel nombre de visites, unes 3.000, que ha rebut la pàgina web que van crear amb vídeos de presentació de la festivitat, de la recepta de l’arròs, de música i de fotografies que plasmen les darreres 24 festes de la parròquia. Concretament, fins a l’any 1996.

Com cada any, també es van posar a la venda els plats commemoratius que, enguany, porten inscrit el lema Ens en sortirem en vermell. S’han posat a la venda un total de 1.000 exemplars, amb un cost de 5 euros cada unitat, que estaran disponibles fins que s’esgotin les existències. El motiu és que els beneficis es destinaran al Banc d’aliments de la Creu Roja.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT