PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arrenquen els entrenaments del BC MoraBanc al gimnàs

Tunde afirma que intentarà «fer-ho el millor que pugui i donar-ho tot a la pista»

Per Judith Sáez

L’equip del Morabanc durant l’entrenament d’ahir.
L’equip del Morabanc durant l’entrenament d’ahir. | MoraBanc

el BC MoraBanc segueix amb els entrenaments a València. Ahir a la tarda ho va fer a la pista central de la Fonteta, l’Alqueria, mantenint el contacte entre ells i seguint el protocol sanitari en entrar al pavelló. Se’ls pren la temperatura i es desinfecta el material i els espais que utilitzen en acabar. El doctor Jordi Verdaguer, vinculat al club des de fa més de 30 anys destacava així que «el protocol és molt estricte» i «per nosaltres, una mica farragós, però és el que toca per al moment i on estem». En aquest sentit, mostrava la seva comprensió amb les mesures en tant que l’estat espanyol ha estat un dels països més afectats pel pas de la pandèmia, constatant que «el protocol està ajustat al país que ens està rebent. Diguem que és perquè ells han patit més que nosaltres [Andorra] i està pensat per gent de Madrid».

Els jugadors de l’equip tricolor també van poder entrenar-se ahir, per primera vegada des que van arribar a la Comunitat Valenciana al gimnàs. El club publicava imatges d’ells durant l’entrenament de força amb peses a la Fonteta. I és que l’equip segueix «agafant ritme» així com «química i aprenent les jugades», segons explicava la nova incorporació del MoraBanc, Babatunde Tunde Olumuyiwa.

«Les coses de moment van molt bé» constatava, tot recalcant que està present a la Fase Final de la Lliga Endesa, «és una molt bona oportunitat per mi. Sóc algú que posa tota la seva energia en tot allò que fa, sempre. Això intentaré fer aquí: fer-ho el millor que pugui, el millor que sé i donar-ho tot a la pista», assegurava Tunde.

Ahir també es van trobar telemàticament l’entrenador dels tricolor, Ibon Navarro, i el de l’equip amfitrió de la lliga, Jaume Ponsarnau, recordant que es van conèixer l’any 1998. Els dos amics, que dijous passaran a ser rivals durant el partit, valoraven, inclús, «si després d’aquesta mini preparació ens servirà en un futur per replantejar-nos les pretemporades».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT