PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torna el Campionat de Pitch and Putt per parelles

La competició es començarà a disputar el 14 de juny als camps de Valls d’Ordino i de Xixerella

Per El Periòdic

Golfista al camp de mini golf de Xixerella.
Golfista al camp de mini golf de Xixerella. | El Periòdic.

Aquest cap de setmana es disputa el Campionat d’Andorra de parelles de Pitch and Putt als Camps de Valls d’Ordino i Xixerella. El torneig consta de dues rondes de joc: una en la modalitat Greensome, que es jugarà al recinte ordinenc i l’altre, en la modalitat Fourball, que es farà al massanenc.

Els jugadors que competeixin hauran de seguir les recomanacions i directius sanitàries, definides per l’Associació Club Esportiu de Pitch&Putt (AAPP) per protegir-se de la pandèmia Covid-19. Seran d’obligat compliment.

Per altra banda, el certamen s’iniciarà a les 9.00 hores al Camp d’Ordino i se seguirà a les 11.15 hores al Camp de Xixerella. Allà s’hi debutarà la segona ronda del concurs que compta amb el suport de l’Associació Andorrana de Pitch and Putt.

Des de l’organització també informen que aquesta edició per l’any 2020 compten amb el patrocini de l’entitat Crèdit Andorrà com a principal esponsor. Tanmateix, també hi col·labora el Comú de la Massana, Apartaments Xixerella, Aparthotel Casavella, Bacardi, Cevalls Constructora, Hotansa, Hotels Himalaya, Illa Carlemany, Projectes 9s Arquitectura i urbanisme, i Tot Natura Centre de jardineria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT