PUBLICITAT

El Nike Camp es descentralitza i es farà en part a Catalunya

Les visites de jugadors professionals se substituiran per trobades virtuals

Per El Periòdic

Nois del campus Nike.
Nois del campus Nike. | El Periòdic.

Després de comptar històricament amb una única seu a Andorra, enguany a causa de la Covid-19, la nova edició del Nike Camp es descentralitza i celebrarà els campus de nois i noies d’entre 8 i 16 anys també a Barcelona, Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), Salou (Tarragonès) i Bítem (Baix Ebre).

L’objectiu és apropar el campus als participants, que majoritàriament provenen de Catalunya, amb l’objectiu de garantir el benestar, la seguretat i evitar llargs desplaçaments. A més, les clàssiques visites dels jugadors professionals se substituiran aquest cop per trobades virtuals.

Andorra segueix com a seu, però només un torn (del 5 a l’11 de juliol) i amb les tres modalitats (futbol, bàsquet i futbol sala). A més, amb el mateix segell de qualitat, els campus tindran algunes particularitats, com els exercicis en grups reduïts.

Tots els campus seran diürns i només els joves del Principat podran quedar -se a dormir en els allotjaments de l’organització, que ja ha dissenyat uns protocols de seguretat i higiene per evitar el contagi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT