PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAF posa en marxa els tests serològics als jugadors

Tots els que vulguin entrenar i competir hauran de passar el cribratge

Per El Periòdic

Un jugador fent-se la prova.
Un jugador fent-se la prova. | El Periòdic.

D’acord amb el protocol de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), es van començar a efectuar tests serològics, PCR i evaluacions mèdiques a tots els jugadors. L’Stop Lab s’ha muntat en un dels vestidors, en el qual hi entren en grups de quatre persones per determinar si són aptes per seguir competint o no.

A principis de setmana, el president de la FAF, Fèlix Àlvarez, es preveia que tothom es sotmetés a les proves, tant jugadors com membres de l’equip tècnic, alertant que «si algú no vol fer-se’ls, l’haurem de prohibir l’accés a les instal·lacions». Tanmateix, la rebuda de les proves PCR ha estat generalment positiva. En aquest sentit, el jugador del UE Engordany, Valentín Spano, destacava que «esperem que les mesures segueixin com estan fins ara i nosaltres ens hem de limitar a venir, seguir les instruccions i entrenar». 
De moment, des de la Federació anuncien que els primers a sotmetre’s han estat els jugadors de la Unió Esportiva

Engordany, seguits de la Unió Esportiva Santa Coloma, el FC Ordino i el Nova Constructora Club Penya Encarnada. A més, en els propers dies també se’ls faran la resta  de professionals que puguin quedar en competició. Aquests ultims dies, els jugadors ja havien reprès els entrenaments per poder acabar de jugar els darrers partits de la lliga mantenint el seu compromís amb el club.

PUBLICITAT
PUBLICITAT