PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS pregunta al Govern quin control ha fet a les residències

Ho fa després del rebrot al centre sociosanitari Salita

Per El Periòdic

Consellera del PS Susanna Vela.
Consellera del PS Susanna Vela. | E.C.

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata (PS) destaca que va ser a través de la premsa, que es va assabentar del rebrot de la pandèmia a la residència Salita així com, que dos residents i un sanitari vinculats van donar positiu a la prova de la Covid-19. D’aquesta manera, el grup demana al Govern més informació sobre els controls que es van realitzar en els centres sociosanitaris públics, el Cedre i Salita, abans que tornessin els residents que, gairebé des de l’inici de la crisi sanitària, havien estat vivint a hotels i altres centres com a mesura de prevenció i gestió de la crisi sanitària.
En relació, la formació també va exigir aclariments i detalls sobre quin ha estat el seguiment que ha fet l’Executiu d’aquests residents després, fins a la data.

Comunicació al Consell

La consellera general del Partit Socialdemòcrata, Susanna Vela, va constatar que els consellers i conselleres van ser informats per part de l’equip de Govern que «la principal preocupació del Ministeri de Salut era continuar el treball en l’àmbit mèdic i epidemiològic per poder controlar el brot i intentar saber el que havia passat». D’aquesta manera, deien que s’investigaria la causa dels contagis, per exemple, «si havia estat per algun sanitari o per una deficient desinfecció d’algun material».

PUBLICITAT
PUBLICITAT