PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Crèdit Andorrà concedeix el 68% de l’import dels crèdits tous

El banc va formalitzar 880 operacions amb un valor de 88 milions d’euros

Per El Periòdic

Seu social de Crèdit Andorrà.
Seu social de Crèdit Andorrà. | ANA / E. C.

Crèdit Andorrà ha estat l’entitat financera que va liderar les pòlisses de crèdit aprovades dins del programa extraordinari impulsat pel Govern. Amb un total de 880 operacions formalitzades, la meitat del total, el banc va atorgar el 68% de l’import total amb un valor de 88 milions d’euros.

Aquesta quantitat de crèdits tous formen part del primer paquet de mesures extraordinàries que va estar dotat amb un total de 130 milions d’euros i que conten d’un interès reduït que cobrirà el mateix Govern.

El Govern ja va formalitzar el segon paquet de mesures, amb una nova línia creditícia dotada d’un pressupost de 100 milions d’euros més. En aquesta ocasió, l’import servirà per formalitzar tres línies de finançament. D’una banda, es manté la finalitat de cobrir les obligacions financeres. Però a més, s’afegeix l’opció de demanar un import per dotar de liquiditat les empreses per fer front al pagament de la patronal corresponent a les suspensions de treball temporal i reduccions de jornada laboral, i també, finançar les actuacions per adequar els establiments amb atenció al públic a les noves mesuresper la Covid-19. Novament, serà el Govern qui es faci càrrec dels tipus d’interès aplicats per les entitats financeres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT