PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Rai’ Marchan renova per una temporada més

El jugador seguirà durant el nou curs a les ordres del tècnic Nacho Castro

Per El Periòdic

‘Rai’ Marchan en un partit de la temporada.
‘Rai’ Marchan en un partit de la temporada. | @fcandorra

L’FC Andorra va arribar ahir a un acord amb Rai Marchan per a la renovació del seu contracte per la temporada 2020-21. Marchan, de 26 anys, ha disputat 21 partits amb el club tricolor, sent un dels habituals de l’eix tricolor.

Per tant, en declaracions al club, el migcampista de Vilafranca del Penedès, es va mostrar molt satisfet per la renovació: «Estic molt feliç per seguir un altre any aquí i al país. La nova temporada l’encararem amb il·lusió, ja que l’anterior ens va deixar amb un regust amarg per com va acabar». «Després d’una mala dinàmica, la competició es va aturar just quan en sortíem i va ser una llàstima perquè estàvem convençuts de poder estar a dalt», afegia.
D’aquesta manera, Rai confia a poder fer una temporada millor i més motivat: «L’arribada de Nacho Castro a la banqueta fa que tothom estigui obligat a treure el millor de si mateix per guanyar-se un lloc a l’onze». «Serà una pretemporada exigent on haurem de demostrar l’ambició de jugar i participar en el projecte», sentenciava.

A parer seu, «la situació de la propera lliga té difícil valoració a hores d’ara, ja que està marcada per la incògnita» després de tots els canvis que va anunciar la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). «D’altra banda, crec fermament que serà clau adaptar-se al més aviat possible al nou format», reiterava, recordant que «l’equip que aconsegueixi competir al màxim des de l’inici estarà lluitant per les posicions capdavanteres». «Aquest ha de ser el nostre objectiu», sentenciava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT