PUBLICITAT

La Capsa reprendrà el curs amb classes reduïdes d’adults

Es faran durant el mes de juny per finalitzar els treballs que van quedar a mitges

Per El Periòdic

Una de les classes de la Capsa
Una de les classes de la Capsa | ANA

La Capsa, espais de creació, reprèn el curs amb l’aplicació d’un protocol de seguretat davant la Covid-19 i oferirà classes reduïdes per a adults durant tot el mes de juny per poder finalitzar els treballs que van quedar a mitges segons va explicar, ahir, el comú d’Ordino: «Ens preocupava deixar inacabats els projectes que van fer durant el confinament, ja que aquests tres mesos han treballat molt, tot i el tancament de les instal·lacions».


Les mesures de seguretat que s’hauran de seguir són: l’obligatorietat de l’ús de la mascareta, la desinfecció de les instal·lacions entre grup i grup amb torns de 30 minuts enmig per evitar coincidir i el manteniment de la distància d’1,5 metres entre alumnes.


Per altra banda, durant els mesos de confinament l’activitat dels espais es va reinventar i els professors no van deixar de compartir continguts i propostes plàstiques a través de la plataforma «Zoom» i de les xarxes socials: Instagram i Facebook. En aquest sentit, segons va informar l’Agència de Notícies d’Andorra (ANA), la participació dels alumnes durant aquest període de temps ha destacat, sobretot, durant celebracions com Sant Jordi.

Exposicions i tallers

Es reobrirà, també, la mostra de dibuixos «Gent de poble» de Girasol Blanco, que es podrà veure a l’escala de l’Estudi fins el proper divendres, 26 de juny. Pel que fa als tallers, els que entren en funcionament a resultes de la reobertura són: club foto, escriptura creativa i pintura i dibuix. L’últim l’impartirà Mujal i caldrà concertar cita prèvia per participar-hi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT