PUBLICITAT

El Palau de Gel reobre avui la piscina, el gimnàs i el restaurant

La pista de gel seguirà estant tancada per aturada tècnica

Per Irene Mas Fàbrega

Palau de Gel de Canillo
Palau de Gel de Canillo | ANA

El Palau de Gel de Canillo reobre, avui, la piscina, el gimnàs i el restaurant. Segons va fer saber el departament de comunicació del Palau a EL PERIÒDIC, els serveis estaran oberts cada dia des de les 09.00 fins a les 21.00 hores. Tot i així, per tal de controlar l’aforament dels espais i evitar que s’hi acumuli massa gent tenint en compte les mesures per a la prevenció de l’expansió de la Covid-19, cal trucar abans d’anar-hi. En aquest sentit, es podrà fer ús de la piscina durant 45 minuts i del gimnàs durant 50 minuts.

Per altra banda, el Palau va informar que els abonaments, que han estat congelats des del 13 de març, a partir d’avui es tornaran a cobrar. 

Mesures de seguretat

Abans de reobrir, s’ha dut a terme una desinfecció a tot el recinte per part d’una empresa especialitzada. A banda d’això, s’ha fet una formació específica en qüestió de mesures de seguretat al personal que avui reprèn l’activitat, que és la plantilla completa tot i que durant aquests temps s’han aplicat mesures de reducció de jornada laboral o suspensió temporal dels contractes de treball.

Entre d’altres coses, els treballadors hauran de dur mascareta, procurar respectar la distància de seguretat amb la resta de treballadors i amb els clients i hauran de vetllar perquè els últims les respectin.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT