PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els equips de la FAE recullen la brossa de Soldeu

En el marc de la bona col·laboració amb l'estació

Per El Periòdic

Els esquiadors de la FAE, ahir.
Els esquiadors de la FAE, ahir. | Grandvalira

Una gran part dels esportistes de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) van participar ahir en una jornada de recollida de brossa organitzada per l’estació de Soldeu-Grandvalira, amb la presència dels treballadors de l’estació, a més dels equips nacionals de l’entitat, els esquiadors EEBE sub-19 i el cos tècnic.

L’estació va organitzar, en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, una jornada de recollida de brossa i papers a les seves pistes. La iniciativa es va celebrar en el marc de la bona col·laboració entre la FAE i l’estació, que cedeix habitualment les seves pistes.
Cada persona va disposar de la seva bossa de fem per anar recollint la brossa i baixant les pistes a peu. Van estar presents Àxel Esteve, Joan Verdú, Mati Vargas, Kevin Courrieu, Àlex Rius, Xavi Cornella, Bartumeu Gabriel, Cande Moreno, Albert Torres, Roger Bartumeu, Ty Acosta, Robert Ferrari, Xènia Rodríguez, Jessica Núñez, Iria Medina, Jordina Caminal, Lluís Torres, Joel Fonseca, Aritz Álvarez, Jaume Núñez, Iu Escabrós,  Fred Beauviel, Nico Belcredi, Yago Antes, Pol Ferrer, Josh Alayrach, Víctor Gómez, Nil Ruiz, Didac González, Roger Vidosa i Xoque Bellsolà. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT