PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Miguel Bañuz renova com a porter de l’FC Andorra

El tricolor disputarà una temporada després del bon paper fet abans de l’aturada pel coronavirus

Per El Periòdic

Miguel Bañuz.
Miguel Bañuz. | @fcandorra

L’FC Andorra i Miguel Bañuz van arribar ahir a un acord per la renovació del seu contracte per la pròxima temporada, de manera que Bañuz, disputarà així el seu segons curs com a tricolor.

«Estic molt content per la renovació. Per a mi personalment ha estat un any complicat perquè a l’inici no participava molt, però treballava content cada dia, amb els companys i el personal del club. Amb l’arribada del Nacho, em va donar l’oportunitat i em sentia amb confiança pel tram final de temporada», va comentar el porter de 26 anys que va assegurar que «Andorra m’ha acollit amb els braços oberts. M’he adaptat molt bé al país i estic molt feliç vivint aquí».

Bañuz també va voler destacar el projecte com a factor clau per la renovació: «Em motiva el projecte per intentar l’ascens de categoria». Així, va recordar que «quan tens 19 anys penses a jugar, en fitxar per un equip ambiciós i crec que això ho he aconseguit a l’FC Andorra». També va considerar que «l’ambició de millorar és molt gran, es fa un projecte per això i crec que és el club idoni per créixer esportivament».

Cal recordar que  Bañuz va disputar durant la temporada cinc partits com a porter titular, jugant els dos partits de Copa del Rei i les dues darreres jornades abans de l’aturada per la Covid-19, on va aturar un penal decisiu al Rico Pérez contra l’Hèrcules CF. De fet, un dels canvis més simbòlics de l’època Nacho Castro va ser el canvi a la porteria, ja que Bañuz va substituir a Nico Ratti. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT