PUBLICITAT

Treballs urgents de reparació a alguns trams del camí Ral

La Massana vol millorar la seguretat perquè els taulons estaven desgastats

Per El Periòdic

Treballs de reparació al camí Ral de la Massana
Treballs de reparació al camí Ral de la Massana | Comú de la Massana

El Comú de la Massana va posar en marxa ahir els treballs de reparació urgent a alguns dels trams de la passarel·la de fusta que conforma el camí Ral. Segons van informar a través d’un comunicat, la decisió d’emprendre tasques de manteniment va sorgir després que es constatés que els taulons estaven desgastats per culpa de la humitat del riu. Així, una vegada el sector de la construcció va reactivar l’activitat després de l’època de confinament en el context de la pandèmia de la Covid-19, es va donar inici a les tasques de reparació. 


Els treballs de manteniment han començat aquesta setmana i, segons informa el Comú de la Massana, «s’intentaran cloure el més ràpid possible. Com a molt tard, a mitjans de la setmana que ve». Quan s’acabin, el camí es reobrirà al públic que ara per ara es manté tancat. Mentrestant, doncs, es pot accedir al camí Ral des de les Moles d’Anyós i passejar-hi en direcció a Andorra la Vella. 

En aquest sentit, el comú va recordar que «en cap cas es permet el pas al tram on s’estan duent a terme les obres per motius de seguretat» i  va informar que la zona està senyalitzada amb diverses tanques. Així, demanen a la ciutadania que es respecti la prohibició.


De manera específica, la intervenció s’està duent a terme sobre tres passarel·les que estan situades a la part del camí que es troba a l’alçada de la depuradora d’Anyós. Segons el conseller de Medi Ambient del comú, Sergi Gueimonde, «amb aquests treballs estem millorant la seguretat, ja que s’està col·locant una base de relliga galvanitzada i a sobre s’hi posaran taulons de PVC, que simulen la fusta, per evitar relliscades i mantenint l’estètica del camí». D’altra banda, també es repararan diverses baranes.


Finalment, el Comú de la Massana va informar que el cost del desmuntatge de les passarel·les i la reconstrucció de les mateixes és de 9.885 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT