PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El simulador de la FAE estarà disponible al públic

La instal·lació servirà per fer una anàlisi dels gests tècnics dels esquiadors

Per Miquel López-Egea

Els esquiadors de la FAE proven el simulador, ahir.
Els esquiadors de la FAE proven el simulador, ahir. | EL PERIÒDIC

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va presentar ahir el simulador d’esquí que va llogar per preparar la pretemporada dels seus equips fins al mes de setembre, a causa de la pandèmia generada per la Covid-19. 

Per tant, ja que viatjar a l’estranger és molt complicat, la FAE es va adquirir per quatre mesos, de manera serà utilitzat pels equips de la FAE, l’EEBE, així com pels clubs del Principat i de qualsevol particular que ho desitgi, que ho podrà fer els diumenges. El preu de cada classe particular és de 50 euros l’hora i persona, amb un tècnic de la FAE i esquís a disposició. També es poden fer classes col·lectives, a partir de cinc persones, a 30 euros l’hora i persona i comptarà amb esquís i tècnic.

Nico Belcredi, tècnic de la FAE, va considerar que «podrem estar tota l’estona al voltant de l’esquiador, mirant el gest tècnic, que ens ajudarà a l’anàlisi». Roger Bartumeu, per la seva part, va afirmar que «es nota bastant la diferència però es pot treballar molt bé la tècnica, a la neu es costa veure els errors».

Recollida de brossa

Avui gran part dels esportistes i equips de la FAE participaran en una jornada de recollida de brossa organitzada per l’estació de Soldeu de Grandvalira. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT